• Magunkról

  Magunkról

  Fontosnak tartjuk, hogy autónk stílusos karaktere tükrözze elhivatottságunkat. Szolgáltatásinkat az eredeti, klasszikus londoni taxira alapozzuk. Különös figyelmet fordítunk az esetlegesen felmerülő egyedi igényekre. Árpolitikánkat úgy alakítottuk, hogy széles közönség számára legyen elérhető kínálatunk. Elérhetőségeinken készséggel állunk rendelkezésére.

  Bõvebben
 • Esküvői autó

  Esküvői autó

  Az egyik legjobban várt és a legemlékezetesebb esemény életünkben a saját esküvőnk. Ennek egyik fontos kelléke az autó, ami az oltár elé, majd a vacsorához szállítja az ifjú párt. Mindenki egyedi és exkluzív autóról álmodik. Fontos elvárás az autóval szemben, hogy alkalomhoz illő, reprezentatív megjelenése mellett, különleges és kényelmes is legyen egyben.

  Bõvebben
 • Városnézés

  Városnézés

  Nézze meg fővárosunk nevezetességeit egy kötetlen, privát túra keretében. Egyedi igényeit szem előtt tartva, Ön alakíthatja ki az útvonalat. A kellemes és vidám hangulatot eredeti, klasszikus angol taxink garantálja. Este már más arcát mutatja a város, ezért lehetőséget biztosítunk éjszakai utakra is, ahol többek között Budapest csodálatos fényeiben is gyönyörködhet.

  Bõvebben
 • Saját sofőr

  Saját sofőr

  Tegye teljessé kikapcsolódását és autóját otthon hagyva menjen el az esti előadásra, hogy stílusosan érkezhessen a színház elé. Elképzelte már rá milyen érzés lehet amikor nem kell aggódnia a nemlétező közeli szabad parkolóhelyek miatt? Gondolt már rá, hogy mindezt valóban megteheti, mert elérhető áron kínáljuk alkalmi transzfer szolgáltatásunkat?

  Bõvebben
 • Garantált öröm

  Garantált öröm

  Szeretné meglepni kedvesét valami emlékezetes és maradandó élménnyel? Bérelje ki évfordulóra, születésnapra, jeles eseményre, eredeti londoni taxinkat. Képzett sofőrünk bárhová elviszi Önöket. Tervezzük meg együtt a meglepetést!. Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk partnereink csatolt szolgáltatásait, a részletekért keressen elérhetőségeinken!

  Bõvebben
 • Film, fotó

  Film, fotó

  Léteznek olyan tárgyak, melyek tévedhetetlen módon a brit hangulatot hordozzák magukban. Ezekkel kapcsolatosan, kivétel nélkül mindenki az "angolok"-ra asszociál. Ha szeretné ezt az érzést képi megjelenítésen keresztül átadni közönségének, ügyfeleinek, akkor nem kell mást tennie, csupán ki kell bérelnie klasszikus angol taxinkat, forgatásra vagy fotózásra.

  Bõvebben
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Városnézés

(autóbérlés sofőrrel)

 

Városnéző szolgáltatásainkat azoknak ajánljuk, akik jobban meg akarják ismerni Budapestet, mint ahogyan egy szokásos autóbuszos városnézés alkalmával tehetnék.
Itt mi alkalmazkodunk az Ön igényeihez, a menetidőt és az útvonalat Ön határozhatja meg.
Honnan juthatna több és érdekesebb információkhoz, mint privát söfőrjeinktől, akik együtt élnek a város lüktetésével.
Közreműködésükkel elkerülheti a sajnos létező túristacsapdákat és tanácsaikkal segítenek minnél több pénzt megtakarítani Önnek. 

Amit túráink alkalmával kínálunk:

- Testreszabható túra, az összes látnivalóhoz
- Pick-up és drop-off bárhol Budapesten
- Kiváló fotózási lehetőség és emlékezetes városnézés Budapesten!
- Előre felvett kommentárok elérhetők az alábbi nyelveken: angol, német, francia, magyar

  

szolgáltatásainkból:

Autóstúra kerekesszékkel

A budapesti tömegközlekedés eltekintve néhány járműtől,  kerekesszéket használók számára elérhetetlen.
Azt javasoljuk, hogy szolgáltatásunkat ittartózkodásának már első vagy második napján vegye igénybe, hogy áttekintő képet kaphasson, hogyan érheti el Budapesten célpontjait.
Akadálymentesített autóinkkal sofőrjeink kényelmesen elviszik utasainkat Budapest látnivalóihoz.
Partnereink között számos akadálymentesített szállodák és éttermek találhatóak.
Fontos megjegyzés:
- Kérjük, foglalásnál adja meg a dimenzióit az Ön által használt kerekesszéknek.

Kékóra túra

A kékóra azt a félhomályos időszakot jelenti minden reggel és este, ahol nincs sem fényes nappal sem teljes éji sötétség.
Ebben a nagyjából egy órás időszakban az épületeket, utcákat kellő átrajzoltsággal tudjuk fényképezni.
Fantasztikus városképek születhetnek, mivel ilyenkor világítanak az utca mesterséges fényei és a kék égbolttal együtt különleges harmónia jelenik meg.
kékóra időszakok: http://jekophoto.eu/tools/twilight-calculator-blue-hour-golden-hour/index.php


Esti Túra

Tartson velünk egy esti városnézésre, hogy részese lehessen a lenyűgöző fényekben pompázó Budapest látványának!
A Gellért-hegy kilátó teraszáról megmutatjuk Önnek a kivilágított Budapest csodálatos esti panorámáját, ezt követően meglátogatjuk a kivilágított budapesti látványosságokat.
Hiába járta végig Budapest főbb látnivalóit napközben, mikor a napfény hosszú árnyékokat vet az épületek és szobrok részleteire és a nappali nyüzsgés elvonta figyelmét az igazi értékekről. 
Tekintse meg fővárosunk nevezetes helyszíneit este, hogy egy másik arcát ismerhesse meg a városnak!
Az Andrássy út még lenyűgözőbb, az Operaház tündököl, a Bazilika kupolája kivirágzik! Bármerre néz az ember, minden épület csodás fényárban úszik, éles kontrasztot alkotva a más tónusú utcai világítással.
Vendégeinket körbevisszük a város nevezetesebb pontjain, út közben pedig bárhol megállhatunk, ahol utasaink szemügyre vehetik közelebbről is az adott látványosságokat (fotóstop).


Éjszakai túra

Budapestet méltán nevezik "Kis Párizsnak" is, nyüzsgő éjszakai élete és változatos esti programjai miatt! A belváros szinte minden utcájában kávézók, éttermek, bárok, pubok, romkocsmák, bárok várják a vendégeket!
Az egyedi szempontok pontos megismerését követően alakítjuk ki programunkat, útvonalunkat.
Igény esetén képzett személyi kísérőt biztosítunk, hogy Önnek éjszakai kikapcsolódása alkalmával kizárólag csak a felhőtlen szórakozással kelljen foglalkoznia.
 

 

Egyénre szabott ajánlatért, kérjük keressen elérhetőségeinken!

 

Autós városnézés - Parlament

Cím: 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3
Telefon: +36-1-441-4904
Weboldal: http://www.parlament.hu/

A Duna partján áll az ország legnagyobb épülete, az Országgyűlés állandó helyszíne, a neogótikus stílusban épült Parlament. Az épületegyüttest 1884–1904 között építették Steindl Imre tervei szerint. A 691 helyiségből álló építmény hossza 268 m, kupolájának magassága 96 m. 2000 óta az Országházban láthatóak a magyar koronázási jelvények: Szent István koronája, a jogar, az országalma és a reneszánsz kori kard.

Keresés az oldalon

Facebook